Om oss

VVS-konsult med kompetens från idé till installation

Välkommen till VVSkonsult.net!

Inom organisationen finns en bred kunskapsbas och en omfattande erfarenhet inom områden som projektering, utredning, kontroll och besiktning, bland andra. Vi besitter särskild kompetens inom tillgänglighet, genomför energianalyser och optimering av ekonomiska resurser. Dessutom har vi specialiserad expertis inom fastbränslesystem (inklusive pellets, flis och briketter), värmepumps- och solvärmesystem, solcellsteknik samt konstruktion av lågenergihus. Vår avdelning för automationslösningar erbjuder projektplanering och programmering av dator- och PLC-system för att effektivt styra processer inom både industri- och fastighetssektorn.


Vi brinner för VVS och vår målsättning är att erbjuda pålitlig och kvalitativ service till våra kunder. Med många års erfarenhet inom branschen har vi arbetat med allt från projektering av förskolor och lokaler till helhetslösningar för större fastighetskomplex.

Vårt mål är att vara en tillförlitlig resurs när det kommer till VVS. På vvskonsult.net hittar du de senaste nyheterna och trenderna inom VVS, tillsammans med användbara tips och råd för att underhålla och förbättra din VVS-utrustning. Vårt mål är att hjälpa dig fatta välgrundade beslut när det gäller din VVS, och att optimera din VVS-lösning för att spara tid och pengar på lång sikt. Vi erbjuder även möjligheten att lämna förfrågningar och konsultationer. Oavsett om du behöver rådgivning om en specifik VVS-utmaning eller om du vill ha hjälp med att planera och genomföra ett VVS-projekt, är vi redo att stödja dig genom hela processen.

Vi sätter stort värde på professionalism, kvalitet och service. Genom att erbjuda pålitliga VVS-lösningar strävar vi efter att uppfylla våra kunders behov och samtidigt bidra till en mer hållbar och effektiv användning av vatten och energi. Vårt team ser fram emot att samarbeta med dig för att möta dina VVS-behov och hjälpa dig att förbättra effektiviteten och hållbarheten i din VVS-lösning. Kontakta oss idag för att diskutera dina VVS-krav och låt oss tillsammans skapa en bättre VVS-lösning för dig!