Om oss

VVS-konsult med kompetens från idé till installation

Komplett projektering och projektledning inom VVS, el och arkitektur

Vi är specialister på bland annat högkvalitativa VVS-lösningar och erbjuder tjänster från idé till färdig installation. Vår verksamhet bygger på gedigen erfarenhet och bred kompetens inom VVS och närliggande områden.

Vår kompetens

Med omfattande kunskap inom projektering, utredning, kontroll och besiktning, är vi experter på energieffektivisering och optimering av byggnader. Vi arbetar bland annat med ventilationssystem, fastbränslesystem (pellets och flis), värmepumps- och solvärmesystem samt solcellsteknik. Vi konstruerar även lågenergihus och erbjuder automationslösningar för att effektivt styra processer inom både industri- och fastighetssektorn.

Engagemang och service

Vi strävar efter att erbjuda pålitlig och högkvalitativ service. Våra projekt sträcker sig från små lokaler till stora fastighets- och industrikomplex, alltid med fokus på att uppfylla kundernas specifika behov. Genom att implementera hållbara och effektiva lösningar bidrar vi till bättre användning av vatten, luft och energi.

Kontakta oss

Vårt team hjälper gärna till med att möta dina behov och förbättra effektiviteten och hållbarheten i dina system. Kontakta oss för att diskutera dina krav och hitta den optimala lösningen för dig.